Over ons

Jouw onafhankelijke online energiecoach

Vanmijngasaf.nl bestaat uit een team van gepassioneerde experts op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Als online energiecoaches helpen wij particulieren en bedrijven om hun energieverbruik te verminderen en kosten te besparen.

Onze aanpak is toegankelijk en innovatief. Wij begrijpen dat elk huishouden en bedrijf uniek is en daarom bevelen wij oplossingen aan die afgestemd zijn op de specifieke situatie van onze klanten. We brengen jouw situatie in kaart aan de hand van een aantal gerichte vragen, waarna onze tool automatisch aanbevelingen geeft op het gebied van energiebesparing.

Vanmijngasaf.nl kiest bewust voor een vereenvoudigde manier van duurzaamheidsadvies. Desondanks zijn wij continu bezig om onze processen te optimaliseren waardoor de aanbevelingen actueel, relevant en betaalbaar blijven. 

Onze Missie

Onze missie is om de transitie naar een duurzame toekomst te versnellen. Dit doen we door onze klanten te voorzien van praktische tips en adviezen op maat, waardoor zij hun energieverbruik kunnen verminderen en zo bijdragen aan een beter milieu.

Wat vind je bij ons nog meer?

Naast het gratis duurzaamheidsadvies tref je op onze blog een breed aanbod aan artikelen die relevant zijn voor de energietransitie. Aan de hand van deze artikelen blijf je niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar krijg je ook inzicht in de toepasbaarheid van duurzaamheidsmaatregelen.

0 +
Huishoudens geholpen met advies
0 +
Geholpen met energieproducten
0 +
Energieproducten in onze database